Κύκλοι Vegan Γυναικών

Μια πρακτική αιώνων στο σήμερα

Καλώς ήρθατε στη νέα μας δράση!

Η Dr. Βασιλική Σκαλαφούρη και οι συνεργάτες της ανοίγουν έναν νέο κύκλο κάθε μήνα και καλωσορίζουν στην ομάδα γυναίκες κάθε ηλικίας vegan ή μη, σε συναντήσεις σύνδεσης, συντροφικότητας και μοιράσματος σε έναν κύκλο όπου όλες είμαστε ίσες και ισάξιες.

Η συνάντησή μας προγραμματίζεται για μία Κυριακή κάθε μήνα. Με την καθοδήγηση ειδικού, πάνω σε έναν συγκεκριμένο τομέα, ανοίγει κάθε φορά μια συζήτηση με πληροφορίες και ενημέρωση πάνω σε συγκεκριμένη θεματολογία. Εδώ, σε ένα πλαίσιο ασφάλειας, θα μπορούμε να μοιραστούμε τις σκέψεις και τις εμπειρίες μας με ειλικρίνεια και στον βαθμό που νιώθει άνετα η καθεμιά. Θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε ενδιαφέροντα θέματα, να μοιραστούμε σημαντικές πληροφορίες, να επικοινωνήσουμε και να συνδεθούμε με τον εαυτό, τη φύση μας και τους άλλους.

Διάρκεια συνάντησης: 2 ώρες

Συμπεριλαμβάνονται: Welcome drink, vegan finger-food

Συχνές ερωτήσεις

Δεν είμαι χορτοφάγος. Μπορώ να συμμετάσχω;

Στους κύκλους vegan γυναικών υπάρχει μια θέση για όλες. Για τις γυναίκες που ακολουθούν αυστηρά χορτοφαγική - vegan διατροφή, για όσες ακολουθούν χορτοφαγική - vegetarian διατροφή, για εκείνες που πιστεύουν ότι ο άνθρωπος είναι ψυχοσωματική οντότητα –επομένως και η αντιμετώπιση της υγείας του θα πρέπει να γίνεται μέσω ενός ολιστικού τρόπου προσέγγισης– και τέλος για εκείνες που τρώνε τα πάντα και σήμερα τους είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να είναι χορτοφάγοι.

Μπορώ να προτείνω κι εγώ μια θεματολογία;

Οι προτάσεις σας έχουν νόημα και αξία για εμάς. Κάτι που απασχολεί κάποια, ακόμα και κρυφά, μπορεί να απασχολεί και άλλες γυναίκες εξίσου. Στείλτε μας τις προτάσεις σας, με σκοπό να τις φέρουμε στον κύκλο.

Τι χρειάζεται να φέρω μαζί μου;

Μόνο την καλή σας διάθεση. Επιλέξτε να φορέσετε άνετα ρούχα και ό,τι σας εκφράζει καλύτερα. Εδώ, δεν θα σας κρίνει κανείς.

Το μήνυμά σας εστάλει επιτυχώς
Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατα την αποστολή!