Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;
Είμαστε στη διάθεσή σας

Το ιατρείο λειτουργεί μετά από προγραμματισμό του ραντεβού σας. Μπορείτε να καλέσετε καθημερινά στη γραμματεία 09:00 - 21:00 ή να στείλετε email. Παρακαλούμε να υπάρχει πάντα ενημέρωση της γραμματείας για την προσέλευση ή την ακύρωση του ραντεβού σας.

Ζίτσης 2 και Δυρραχίου 37, 10443, Σεπόλια, Αθήνα.
Το ιατρείο απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από τη Στάση Μετρό Σεπόλια και 12 λεπτά από τη Στάση Αττική.

Το μήνυμά σας εστάλει επιτυχώς
Παρουσιάστηκε σφάλμα!
Location Icon - Doctor Webflow Template

Διεύθυνση

Ζίτσης 2 & Δυρραχίου 37,10443 Σεπόλια, Αθήνα

Clock Icon - Doctor Webflow Template

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη
13:30 - 19:00 μμ
Τρίτη - Παρασκευή
12:00 - 17:30 μμ
FAQS

Συχνές ερωτήσεις

Διενεργείτε περισσότερους φυσιολογικούς τοκετούς από καισαρικές;

Η διενέργεια φυσιολογικού τοκετού είναι πάντα η πρώτη μας επιλογή. Το ποσοστό των φυσιολογικών τοκετών μας είναι 63%. Το υπόλοιπο 37% των καισαρικών τομών είναι λόγω μαιευτικών - παθολογικών προβλημάτων, από προηγηθείσες καισαρικές αλλά και λόγω επιθυμίας της ίδιας της γυναίκας, παρόλη την αναλυτική ενημέρωση από μέρους μας των ισχυουσών συνθηκών, κάτι που είναι απολύτως σεβαστό καθώς ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα ελεύθερης επιλογής και αυτοδιάθεσης.

Ποια είναι η άποψή σας για τοκετό μετά από καισαρική τομή (VBAC);

Υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις και σε ένα ελεγχόμενο νοσοκομειακό περιβάλλον, με δυνατότητα άμεσης παρέμβασης αν αυτό κριθεί αναγκαίο, προσπαθούμε να πετύχουμε φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική, ώστε και η γυναίκα να αποφύγει ένα επιπλέον χειρουργείο αλλά και ως έναν τρόπο να μειώσουμε παγκοσμίως τα αυξημένα ποσοστά καισαρικών τομών των τελευταίων ετών.

Υποστηρίζετε μια vegan διατροφή κατά την περίοδο της κυήσεως αλλά και του θηλασμού ή κατά τη διάρκεια κάποιας γυναικολογικής πάθησης;

Η φιλοσοφία μου αλλά και τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα, με καθιστούν απολύτως σύμφωνη στην επιλογή μιας vegan διατροφής σε όλα τα στάδια της ζωής μιας γυναίκας, ακόμα και κατά την κύηση ή τον θηλασμό. Όταν υπάρχει δε παθολογία, τα πρόσθετα οφέλη μιας vegan διατροφής είναι δεδομένα.

Είμαι 40 ετών έγκυος και έχω προβεί σε εξωσωματική. Επιβάλλεται να υποβληθώ σε αμνιοπαρακέντηση και να γεννήσω με καισαρική τομή;

Αν θα κάνει μία έγκυος αμνιοπαρακέντηση ή όχι, δεν κρίνεται τώρα πια από την ηλικία της αλλά από τις πολύ εξειδικευμένες εξετάσεις πρώτου τριμήνου που έχουμε στη διάθεσή μας και τα αποτελέσματά τους. Η εξωσωματική και η ηλικία δεν προϋποθέτουν τη διενέργεια καισαρικής τομής, αλλά συνδυασμός παραγόντων όπως η γενικότερη υγεία της επιτόκου, η φυσική της κατάσταση, τι επιθυμεί και η ίδια και φυσικά η ανεπίπλοκη πορεία της κυήσεώς της.

Έχω έντονους πόνους περιόδου που με καθιστούν ανίκανη προς εργασία εκείνες τις ημέρες και με πολύ κακή διάθεση. Τι θα μπορούσα να κάνω;

Κατόπιν ενός εξονυχιστικού γυναικολογικού ελέγχου, συμπεριλαμβανομένου υπερήχου αλλά και εργαστηριακών εξετάσεων, αναγνωρίζεται η αιτία και δίνεται η κατάλληλη λύση.

Είναι αναγκαία η παρουσία μαίας κατά τον τοκετό;

Η παρουσία της μαίας στον τοκετό είναι επιβεβλημένη. Προετοιμάζει την επίτοκο με τα κατάλληλα μαθήματα, είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού πολύτιμος αρωγός και φυσικά είναι αυτή που θα βάλει κατευθείαν μόλις γεννηθεί το μωρό να θηλάσει και θα καθοδηγήσει τη μητέρα σχετικά με έναν επιτυχημένο θηλασμό καθώς και για τον σωστό τρόπο περιποίησης του βρέφους. Η συνεργάτιδα που έχω στο πλευρό μου επί 22 χρόνια είναι η Μαρία Λεμπέση καθώς τη θεωρώ καταξιωμένη επαγγελματία αλλά και έναν πολύ ζεστό άνθρωπο.

Υποστηρίζετε τον τοκετό στο νερό;

Όσο για τοκετό στο νερό ή παραμονή σε αυτό όσο η επίτοκος το επιθυμεί ή οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, φυσικά και είμαστε υπέρ.

Αν δεν είμαι χορτοφάγος, μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς;

H διαφορετικότητα σε κάθε της μορφή εννοείται ότι είναι αποδεκτή. Η προσέγγιση της γιατρού προς την κάθε γυναίκα είναι προσωποποιημένη και με σεβασμό προς τις εκάστοτε επιλογές της.

Κυοφορώ δίδυμα. Πρέπει να γεννήσω οπωσδήποτε με καισαρική τομή;

Η δίδυμος κύηση δεν είναι και αναγκαία συνθήκη για διενέργεια καισαρικής τομής, εννοείται όμως ότι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και επαγρύπνησης προς αποφυγή επιπλοκών.

Παθαίνω πολύ συχνά κολπίτιδες που συνοδεύονται από επαναλαμβανόμενες θεραπείες. Αυτό μου δημιουργεί πολύ άγχος αλλά και διαταράσσει τη σεξουαλική μου ζωή. Υπάρχει λύση;

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πάρουμε ένα αναλυτικό γενικό ιστορικό στο οποίο θα ληφθεί υπόψη η κληρονομικότητα, οι συνήθειες υγιεινής, η άμυνα του οργανισμού γενικά αλλά και του κόλπου ειδικότερα, η διατροφή και η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ώστε να υπάρξει εξατομικευμένη αντιμετώπιση.