3/3/23

Vegan ζευγάρι, vegan εγκυμοσύνη, vegan παιδί

Τι να πει κανείς για την Ελένη, τον Βασίλη και τις...

Vegan ζευγάρι, vegan εγκυμοσύνη, vegan παιδί

Τι να πει κανείς για την Ελένη, τον Βασίλη και τις γάτες τους; Ένα υπέροχο ζευγάρι, δύο καταπληκτικές ψυχές, πέντε πανέμορφες τροφαντές ψιψίνες. Ευτυχώς για τα παιδιά του κόσμου, η Ελένη είναι εκπαιδευτικός.

Γνωριστήκαμε πριν μείνει έγκυος η Ελένη, συνεπώς η παρακολούθηση της κυήσεώς της από εμένα ήταν φυσικό επακόλουθο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο ευχάριστες ήταν για εμένα οι καθιερωμένες συναντήσεις μας, κατά τις οποίες πέρα από τον ιατρικό έλεγχο, λάμβαναν χώρα και κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συζητήσεις και κάπως έτσι όμορφα και χαλαρά διανύσαμε τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης της. Τον Μάρτιο του 2022 γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και χρήση νερού ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο θήλασε αποκλειστικά.

Έκτοτε, απολαμβάνω εξίσου τα ετήσια πλέον ραντεβού μας, χαίρομαι ιδιαίτερα να μαθαίνω νέα τους, λατρεύω να βλέπω φωτογραφίες της κόρης τους και να κουτσομπολεύουμε τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε αυτή και τις γάτες τους. Θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα τυχερό και ευλογημένο που γνώρισα αυτούς τους θαυμάσιους ανθρώπους και τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου που με εμπιστεύθηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους φροντίσω.

Σας ευχαριστώ πολύ, Ελένη και Βασίλη.